HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 MAYIS 2024, PAZARTESİ

BTP BELEDİYECİLİĞİNDE MİLLİ EKONOMİ MODELİ UYGULANACAK!

Bağımsız Türkiye Partisi Sakarya İl başkanı Mehmet Sağlam, İster Büyükşehir ister İlçe Belediyeleri olsun. BTP Belediyeciliğinde Milli Ekonomi Modeli Uygulanacak…
04.03.2024 01:22
BTP BELEDİYECİLİĞİNDE MİLLİ EKONOMİ MODELİ UYGULANACAK!
BTP BELEDİYECİLİĞİNDE MİLLİ EKONOMİ MODELİ UYGULANACAK!
BTP İl Başkanı Mehmet Sağlam yapmış olduğu yazı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı dahil olmak üzere 16 İlçe Belediye Başkanlığı için iddialı isimlerle seçmenin önüne çıktıklarını ifade ederken, BTP Belediyeciliğinde uygulanacak projeleri de şöyle sıraladı;



1.       Şehrin sorunları herkesin katılabileceği toplantı salonlarında tartışılacak. Toplantıya Belediye Başkanı ve Başkan yardımcılarının tamamı katılacak!

2.       Özelleştirilerek! Tekelleştirilen Halk ekmek fabrikaları yeniden kurulacak! Tüm bakkal ve marketlerde Halk ekmeği %50 ucuz satılacak! Açlık sınırı altında maaş alan! Emekli, Asgari Ücretli ve dar gelirli Halkımıza, ekmek ücretsiz verilecek!

3.       Açlık sınırı altında maaş alanlara! Doğalgaz, Elektrik ve Su parası ödettirilmeyecek! Bu konu bir dilekçe ile beraber, Belediye ve Kaymakamlık bünyesin kurulacak olan ortak protokol ile çözülecek!

4.       Kaynak sularının merkezi Sakarya, kendi markasıyla su üretip pazarlayacak! Tüm su satış noktalarında Sakarya markalı su satılacak! Sakarya'nın tüm ilçelerine Büyükşehir otobüsleri sefer düzenleyecek! Açlık sınırı altında geliri olanlara ulaşım tamamen ücretsiz olacak! İster zengin ister fakir olsun, hiçbir öğrenciden ulaşım ücreti alınmayacak!

5.       Okul kantinlerinde, Bir tost ve bir ayranın 50 TL'yi aştığı bir dönemde İlk, orta, lise ve üniversite Öğrencilerine her ay cep harçlığı verilecek!

6.       Tüm Mahalle ve Köylere, Gençlik Merkezi, Çocuk parkı ve spor tesisi kurulacak! Sosyal yaşam hakkı yalnız şehir merkezinde oturan halkımızla sınırlı kalmayacak! Kırsal yerleşim alanlarında da uygulanacak!

7.       Bisiklet şehri Sakaya adıyla ünlenen ilimizde, her haneye bir bisiklet verilecek!

İlimizde bisiklet fabrikası kurulacak ve bisikletler kura ve çekiliş ile değil adil ve eşit bir paylaşımla her haneye bir bisiklet verilecek!

8.       Gelir seviyesi açlık sınırı altında kalan Ailelere! 5000 TL tüketim desteği verilecek! Ve bu destek kartı, evin hanımına verilecek! Bu sayede hiçbir hanenin gelir seviyesi açlık sınırı altında bırakılmayacak! Açlık sınırı yükseldikçe, verilen destek rakamı da yükseltilecek!

9.       7254 sayılı kanun Sakarya da uygulanacak, Mahalleler yeniden Köy olacak! 7254 sayılı kanunla, Kendi arsasına ev yapanlardan hiçbir ücret alınmayacak!

10.   Köy ve Mahallelerin tamamına, talep etmeleri halinde doğalgaz götürülebilmesi için altyapı hazır hale getirilecek!

11.   Hasarlı, yüksek katlı ve yaş ömrü tamamlanmış yapılar, belediye desteği ile yenilenecek! Depreme dayanıklı hale getirilecek!

12.   Her ilçeye, ilçenin ihtiyacına göre 2000 veya 4000 adet Belediye konutları yapılacak! Belediyenin yapacağı konutların yarısı, düşük gelirli Halkımıza ücretsiz tahsis edilecek!

13.   Belediye ihaleleri yerli ve milli olan! Sakaryalı firmalara verilecek! Sakarya'nın geliri Sakarya'da kalacak!

14.   İster özel ister tüzel olsun! Tüm tabelalara TC Sakarya ibaresi konacak!

15.   Tarım ve besicilik yapan Halkımıza Ucuz mazot ve yem desteği verilecek! Tarım kesiminin üretmiş oldukları ürünlere, satın alma garantisi verilecek! Satın alınan tarım ve hayvansal ürünler, sanayi işbirliği ile işlenip pazarlanacak!

16.   Raylı taşımacılık Sakarya'da mutlaka hayata geçirilecek ve İlçeler dahil Raylı sistem, (plaka sahibinin hakkı verilerek) Sakarya'nın tamamında uygulanacak!

 

BTP İl Başkanı Mehmet Sağlam açıklamasının sonunda; Bizim dönemimizde fakirlik, Sakarya'da suç sayılacak' milletin hakkı millete iade edilecek! BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİNE OYUNU VER HAKKINA SAHİP ÇIK! Diyerek tamamladı…

BTP BELEDİYECİLİĞİNDE MİLLİ EKONOMİ MODELİ UYGULANACAK!

BTP BELEDİYECİLİĞİNDE MİLLİ EKONOMİ MODELİ UYGULANACAK!

BTP BELEDİYECİLİĞİNDE MİLLİ EKONOMİ MODELİ UYGULANACAK!

BTP BELEDİYECİLİĞİNDE MİLLİ EKONOMİ MODELİ UYGULANACAK!

BTP BELEDİYECİLİĞİNDE MİLLİ EKONOMİ MODELİ UYGULANACAK!

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)haberturkce.com
Tüm hakları Haber Türkçe adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr