HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 MAYIS 2024, PAZARTESİ

Büyükşehir adayı Alemdar'a karşılama töreni düzenlenecek

AK Parti'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Yusuf Alemdar için karşılama töreni düzenlenecek.
19.01.2024 12:25
Büyükşehir adayı Alemdar'a karşılama töreni düzenlenecek
Büyükşehir adayı Alemdar'a karşılama töreni düzenlenecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Yusuf Alemdar için karşılama töreni düzenlenecek.

Alemdar'ın karşılama törenine ilişkin detayları AK Parti Sakarya İl Başkanlığı duyurdu. Başkanlıktan yapılan açıklamada "AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Yusuf Alemdar'ı Bugün Saat 20.00'de AK Parti İl Başkanlığımızda karşılayacağız" ifadeleri kullanıldı.

Yusuf Alemdar, 17 Ocak'ta bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından aranarak adaylığı tebliğ edilmişti. Genel Yayın Müdürümüz Güven Hasbaş'a konuşan Alemdar, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkan Yardımcımız birlikte aradılar. Önümüzdeki dönemi birlikte çalışacağımızı ve yarın  Ankara'ya davet ettiklerini söylediler. İnşallah bizde kaldığımız yerden devam edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

18 Ocak'ta Ankara'da yapılan 17'si büyükşehir olmak üzere 48 ilin belediye başkan adaylarının açıklandığı AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda Yusuf Alemdar resmen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak duyurulmuştu.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)haberturkce.com
Tüm hakları Haber Türkçe adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr